Ekonomia

Tregetia me shumicë dhe pakicë; riparimi i automjeteve dhe motoçikletave (GDP me çmime aktuale) mijera euro

Ekonomia

Source: Agjensia e Statistikave e Kosoves

Latest update: 2018-11-12