Ekonomia

Tregtia me shumicë dhe pakicë; riparimi i automjeteve dhe motoçikletave (me çmime konstante) mijera euro

Ekonomia

Source: Agjencia e Statistikave të Kosovës

Latest update: 2021-05-11